מלית שלושה לחם
מילוי של שלושה לחמים יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל, מלח כשר ופלפל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: לחם כריך הודו (Aka מלית לחם), מלית לחם, ו מלית לחם.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חותכים את הלחמים לקוביות 1 אינץ ' ולפרוס אותם על גבי גיליונות אפייה. לעזוב את הלילה כדי לקבל מעופש. (לסירוגין, אופים אותם בתנור f 300 מעלות במשך 30 דקות לייבש אותם).
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה. כאשר הוא נמס מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהירקות רכים, כ -10 דקות. כבה את החום ותן להתקרר קצת.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה 9 על ידי 13 אינץ ' תבנית אפייה.
לשים את קוביות הלחם לתוך קערה גדולה עם מלית לחם תירס ולהוסיף ירקות מקורר. בקערה בינונית, לטאטא יחד את המרק, רוטב, ביצים, תיבול עוף.
יוצקים על הלחם ומערבבים; התערובת צריכה להיות לחה למדי אבל לא רטוב. אם זה נראה יבש, להוסיף קצת יותר מרק. ממלאים את צלחת האפייה עם המילוי העליון עם פרמזן.
אופים עד החלק העליון הוא השחמה ואת המילוי מבושל דרך, 35 עד 40 דקות.