קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

מלפפונים חמוצים סיניים

מלפפונים חמוצים סיניים
מלפפונים חמוצים סיני דורש סביב 9 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 61 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסינית הזאת. אם יש לך מלח, דבש, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מלפפונים חמוצים, מלפפונים חמוצים, ו מלפפונים חמוצים Jalapenos (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פרוסות מלפפון לתוך מסננת בכיור ומפזרים קלות עם מלח, משליך למעיל. אפשר מלפפון לנקז במשך 30 דקות. בעדינות לנער את המסננת כדי להסיר כל נוזל עודף ולהעביר מלפפון לקערה גדולה. מערבבים בחומץ אורז ודבש, מקפידים לצפות כל פרוסת מלפפון באופן שווה. מכסים ומקררים בין לילה. לזרוק מלפפון ולחזור למקרר לשעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מגישים מקורר.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lubanzi Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.