ממפיס יבש שפשף צלעות בחזרה
והוא יספק כ 4 מנות. אם 91 סנט למנה נופל בתקציב שלך, ממפיס יבש שפשף צלעות בחזרה יכול להיות מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לך חזיר מותן צלעות תינוק אחורי, מלח, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו יבש שפשף צלעות תינוק גב, הרב שפשף צלעות גב תינוק, ו פפריקה-ו-אנצ'ו-שפשף צלעות חזיר מעושנות תינוק (מתכונים דומים).
הוראות
לפחות חצי שעה ועד 4 שעות לפני שאתה מתכנן לבשל את הצלעות, לקלף את הממברנה מהחלק האחורי של הצלעות לקצץ כל שומן מוגזם. מתבלים את הצלעות בנדיבות משני הצדדים עם שפשוף הצלע. להכניס למקרר.
הכן את הגריל לבישול מעל חום עקיף ב 300 מעלות F באמצעות תפוח או עץ דובדבן לטעם.
מניחים את הצלעות ישירות על סבכת הבישול, בצד בשרני למעלה. מבשלים 1 שעה. הפוך ומבשל עוד 30 דקות. הפוך שוב ומבשל עד שהם קרמל יפה חום זהוב, על עוד 30 דקות, אבל עשוי להשתנות בהתאם הגריל שלך.
הניחו שני יריעות גדולות דו-שכבתיות של רדיד אלומיניום כבד, כל אחת גדולה מספיק כדי לעטוף לוח שלם של הצלעות.
להעביר את הצלעות לסכל, בשרני כלפי מעלה. מקפלים את נייר הכסף סביב הצלעות לתוך שקית. לאטום את המנות בנוחות, להיזהר לא לנקב את נייר הכסף עם עצמות הצלעות. חזור אל הגריל במשך 45 דקות עד 1 שעה כדי להגיע לרמה הרצויה של רוך. הדרך הטובה ביותר לקבוע את העדינות היא לפתוח את הסכל לאחר 45 דקות ולהרגיש את המרקם של הבשר. זה צריך להיות מאוד עדין.
מעבירים את חבילות הנייר למגש. להעלות את הטמפרטורה של הגריל ל 400 מעלות F.
הסר את הצלעות מן הנייר ולחזור באח הבישול.
מפזרים קלות עם לשפשף צלעות נוסף # 9
לבשל במשך 5 דקות. הפוך ומפזר את הצד השני בקלילות עם לשפשף הצלעות ומבשלים במשך 5 דקות. הפוך בפעם האחרונה ולבשל במשך 5 דקות יותר.
שלב את כל החומרים,לערבב היטב, ולאחסן במיכל אטום.