ממרח אבוקדו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם כמון טחון, גפן-עגבניות בשלות, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. נסו ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, צמח ירוק מטוגן עם ממרח אבוקדו ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), ו גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חצי בור אבוקדו; לגרוף את הבשר עם כף לתוך קערת ערבוב. מועך את האבוקדו במזלג, משאיר אותם עדיין קצת גושי.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את שאר החומרים, ומקפלים הכל יחד כדי לערבב בעדינות.
4
להניח חתיכת פלסטיק לעטוף ממש על פני השטח של ממרח האבוקדו כך שהוא לא חום ומקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות WindRacer נהר רוסי פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.