ממרח אבוקדו אותנטי קל
אם יש לכם אבוקדו, חלפיניו, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו ממרח אבוקדו אותנטי קל, ממרח אבוקדו אותנטי, ו אבוקדו קדוש! חטיף מקסיקני אותנטי. (מתכונים דומים).
הוראות
1 לשטוף ולהשליך את הקליפות וזרעים של האבוקדו שלך ולשים את הבשר הנותר בקערה בגודל בינוני.2
מוסיפים מיץ ליים, מלח ופלפל ומחית לאבוקדו עם מזלג או מחית תפוחי אדמה עד חלקה.3 קוביות עגבניות, בצל וחלפיניו ומערבבים לתוך תערובת אבוקדו.
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.4 אחסון: לשים לתוך צלחת הגשה לכסות עם ניילון לעטוף כך לעטוף נלחץ ישירות על גבי ממרח האבוקדו (ביטול חשיפה לאוויר) ולקרר עד מוכן לשרת.5 טיפים אופציונליים הכנה: חיתוך עגבניות - חצי עגבניות ואז לסחוט כל חצי בעדינות ולהשתמש באצבעות שלך כדי להיפטר זרעים ומיץ עודף ואז קוביות. חיתוך Jalapeños-לחתוך את jalapeño בחצי לאורכו ולשלוף את הזרעים ואת הממברנה. פרוס לאורכו לרצועות דקות ארוכות, ולאחר מכן חבורה את הרצועות יחד לחתוך לרוחב לחתיכות חתוכות דק מאוד. (הקפד לשטוף את הידיים ולא לגעת בעיניים שלך, למדתי בדרך הקשה!).
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.