ממרח אבוקדו חריף הוא מתכון מקסיקני המגיש 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני יש 175 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך sriracha, מיץ ליים, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מתאבן תקציב ידידותי. 101 אדם התרשמו מתכון זה. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. הוא הובא אליכם על ידי ההתמכרות שלי לאפייה. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ממרח אבוקדו חריף, ממרח אבוקדו חריף, ו ממרח אבוקדו חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לזרוק את האבוקדו scooped עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
2
מחית את האבוקדו באמצעות מזלג או מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את המלח, כמון, ו Sriracha ומחית.
מרכיבים שתצטרך
4
מקפלים את הבצל, חלפיניו, עגבניות, כוסברה, ושום.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה ולאחר מכן לשרת.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת לגואקמולי. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקב EnRoute Les Pommiers Pinot Noir עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.