תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל ממרח אבוקדו נאור. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 190 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. לכו לחנות ותרימו את תחתית הארטישוק, בצל ירוק, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו כריכים נאורים, מטבל אבוקדו מתובל נאור, ו עוגות גזר נאורות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, בצל מערבולת, צ ' ילי, כוסברה, אפונה, ארטישוק, אבוקדו, ומיץ לימון עד רסק עבה. (או עם סכין, דק קוצצים ירקות; מוסיפים מיץ לימון בשלב )
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
רול פירות צהוב אחד
2
לגרד תערובת לתוך קערה ולהוסיף מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאפשר לנסות הוא ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.