ממרח אבוקדו עבה עם כמון
ממרח אבוקדו עבה עם כמון עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו מלח, זרעי כמון, יש אבוקדו, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: עוף כמון מתובל ברוטב עגבניות עבה, ממרח אבוקדו עבה, ו ממרח אבוקדו עבה.
הוראות
במחבת קטנה, טוסט זרעי כמון על חום גבוה בינוני, רועד המחבת, עד ריחני, על 30 שניות.
מעבירים את זרעי הכמון אל מרגמה כדי להתקרר לחלוטין, ואז טוחנים דק עם עלי.
לגרוף מחצית האבוקדו לקערה גדולה ולרסק אותם בגסות עם מזלג. מערבבים במיץ לימון, כוסברה, בצל, שום, jalapeo וכמון טחון. סקופ נתחים של שאר האבוקדו לתוך הקערה; מערבבים קלות עם כף. מתבלים את ממרח האבוקדו במלח ומגישים בטמפרטורת החדר או מקוררים קלות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.