ממרח אבוקדו תירס בגריל יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. זה עובד היטב כמו מתאבן תקציב ידידותי. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו בצל, מלח כשר, אוזני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו בגריל תירס מתוק, תירס בגריל וגואקמולי Poblano, ו תירס בגריל וגואקמולי דלעת.
הוראות
1
תירס גריל עד נחמד וזהב, עם סימני גריל טובים על הגרעינים. אפשר להתקרר קצת, ואז לחתוך את הגרעינים את הקורים. תניח בצד. חצי אבוקדו ולהסיר בור.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים אבוקדו לקוביות בתוך העור, ואז לגרוף החוצה עם כפית. בקערה, לשלב גרעיני תירס, אבוקדו לקוביות, עגבניות חתוכות לקוביות, חלפיניו, שום טחון, מיץ לימון, מלח, וכמון. מערבבים בעדינות לשלב.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.