ממרח אשכוליות
ריבה אשכולית עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתאים ל-7 מנות. מנה אחת מכילה 743 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, פקטין פירות רגיל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ריבת תפוזים-Ricotta Cupcakes With Marmalade Buttercream Zapping, המרכיב הסודי (ריבה): ריבה וגבינות מסריחות Canapés, ו עוגת יוגורט אשכוליות עם זיגוג אשכוליות (מתכונים דומים).
הוראות
מדוד את הסוכר לקערה גדולה ומניח בצד.
לשטוף את האשכולית ולהסיר את הקליפות ברבעים. זרוק 4 של רבעים (הקליפה של אשכולית 1). דק חותך את הרבעים הנותרים לאורך, ואז בערך לקצוץ אותם לרוחב לחתיכות קטנות יותר.
מעבירים את הקליפות לסיר גדול ומוסיפים 2 כוסות מים וסודה לשתייה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, כיסוי, להנמיך את החום, ומבשלים עד הקליפות הם רכים ומתחילים להפוך שקוף, כ 15 דקות.
בינתיים, בערך לקצוץ את האשכולית ולהסיר כל זרעים.
להעביר את האשכולית למעבד מזון ודופק עד קצוץ גס.
מוסיפים את הפרי לסיר עם הקליפה ומחזירים את התערובת לרתיחה. מבשלים, מכוסה, עד הפרי התרכך קצת, על 15 דקות.
למדוד 5 כוסות של תערובת הפרי, לוודא לקבל שילוב טוב של קליפה, פירות, ומיץ. השליכו את תערובת הפירות הנותרת. החזירו את 5 הכוסות השמורות של תערובת הפירות לסיר. מערבבים את הפקטין ואת החמאה ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את הסוכר בבת אחת ומחזירים את התערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של המרמלדה עם כף מתכת קרה. מצקת את המרמלדה לתוך צנצנות חמות, מעוקרים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.