ממרח גבינת פסטו-עיזים
אם יש לך חומץ בלסמי, גבינת שמנת, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו ממרח גבינת עיזים, סלק ומרח גבינת עזים., ו ממרח גבינת עיזים פימיאנטו (מתכונים דומים).
הוראות
לעבד את כל החומרים במעבד מזון עד חלקה. צ ' יל 2 שעות לפני ההגשה. לאחסן במקרר עד 1 שבוע, או להקפיא במיכלים אטומים עד 4 חודשים.
מגישים עם שבבי פיתה קלויים או באגטים פרוסים.
Pan-Fried Pesto-גבינת עיזים
התפשטות: תערובת גבינה צורה לתוך בולי עץ, לעטוף בנייר שעווה; פרוסת יומני צונן לתוך 1/2 אינץ סיבובים. לטבול סיבובים בביצה מוכה קלות; לדלות בפירורי לחם איטלקיים. מטגנים במחבת על אש בינונית גבוהה בחמאה קטנה 1 דקה בכל צד או עד זהב, ומגישים חם מעל סלט ירוק פריך.