ממרח דגים מוקפצים עם חצילים וסקווש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מוקפץ דגים להדביק עם חצילים סקווש. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שרימפס, קישואים סקווש, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: דג מטוגן במחבת ממולא בדבק צ'ילי, מולים מוקפצים עם צ'ילי ושעועית, ו מעיים מוקפצים עם משחת שעועית צ'ילי.
הוראות
חותכים חצילים לתוך 1/2 אינץ 'רחב על ידי 2 אינץ' מקלות ארוכים. להביא 3 ליטר סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף חצילים. Blanch 1 עד 2 דקות עד חציל הוא מכרז.
הסר כל עצמות גלויות בדגים. דק קוצצים דגים.
הוסף למעבד מזון ודופק במשך 2 שניות.
הוסף שרימפס ודופק לעוד 2 שניות.
מוסיפים עמילן תירס, סוכר, מלח, פלפל, שמן ועשבי תיבול ודופק.
הוסף את שאר החומרים עבור הדבק ואת הדופק במשך 1 שנייה יותר. הדבק צריך להיות בסדר במרקם אבל לא אחיד לחלוטין.
מוסיפים 1 כף שמן, שום, ומקלות של קישואים ומערבבים במשך 30 שניות. מערבולת ב 1 יותר כף שמן ולהוסיף להדביק דגים על ידי כפות מעוגלות, על 1 אינץ ' בקוטר. מערבבים סביב כדי למנוע דבק. מבשלים 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים חצילים ומטגנים במשך 30 שניות יותר.
הוסף עוד שמן במידת הצורך.
מוסיפים את רוטב הסויה, הסוכר ושמן הצ ' ילי לווק ומערבבים מסביב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.