קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

ממרח דגים מוקפצים עם חצילים וסקווש

ממרח דגים מוקפצים עם חצילים וסקווש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מוקפץ דגים להדביק עם חצילים סקווש. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שרימפס, קישואים סקווש, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: דג מטוגן במחבת ממולא בדבק צ'ילי, מולים מוקפצים עם צ'ילי ושעועית, ו מעיים מוקפצים עם משחת שעועית צ'ילי.

הוראות

1
חותכים חצילים לתוך 1/2 אינץ 'רחב על ידי 2 אינץ' מקלות ארוכים. להביא 3 ליטר סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף חצילים. Blanch 1 עד 2 דקות עד חציל הוא מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
הסר כל עצמות גלויות בדגים. דק קוצצים דגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
הוסף למעבד מזון ודופק במשך 2 שניות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
הוסף שרימפס ודופק לעוד 2 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
מוסיפים עמילן תירס, סוכר, מלח, פלפל, שמן ועשבי תיבול ודופק.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
7
הוסף את שאר החומרים עבור הדבק ואת הדופק במשך 1 שנייה יותר. הדבק צריך להיות בסדר במרקם אבל לא אחיד לחלוטין.
8
חום ווק על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
מוסיפים 1 כף שמן, שום, ומקלות של קישואים ומערבבים במשך 30 שניות. מערבולת ב 1 יותר כף שמן ולהוסיף להדביק דגים על ידי כפות מעוגלות, על 1 אינץ ' בקוטר. מערבבים סביב כדי למנוע דבק. מבשלים 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים חצילים ומטגנים במשך 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שום גויה®שום גויה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
10
הוסף עוד שמן במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
11
מוסיפים את רוטב הסויה, הסוכר ושמן הצ ' ילי לווק ומערבבים מסביב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
12
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.