ממרח זיתים של אוהיי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל טפנד אוהיי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 165 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צלפים, תפוחי אדמה דקים עור, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט ספא אוהיי, הודו צלוי אוהיי עם רוזמרין, לימון ושום, ו טפנדwee (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים נורת שומר לאורכו לתוך 1/4-in.- פרוסות עבות. מכניסים לקערה בינונית, מכסים במים, ומקררים לפחות 30 דקות ועד 1 יום.
הפוך את טפנד: לשים טונה, פטרוזיליה, אנשובי, צלפים, טימין במעבד מזון מערבולת עד התערובת הופכת למשחה חלקה, עוצר לעתים קרובות כדי לגרד צדדים עם מרית.
מוסיפים זיתים וחרדל ומערבלים עד חלקה. עם ריצת מעבד מזון, לאט לשפוך שמן זית לתוך הדף. תהפכו ממרח זיתים לקערה.
מניחים סל ספינת קיטור בסיר גדול וממלאים סיר עם מספיק מים כדי לבוא ממש מתחת לסל. מכסים ומביאים מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף שעועית, כיסוי ואדים עד רך-פריך, 4 עד 5 דקות.
להעביר לקערה ולתת מגניב. כרובית קיטור הבא, העברה לקערה אחרת כאשר רק לאבד את crispness, על 2 דקות.
מוסיפים יותר מים לסיר במידת הצורך ותפוחי אדמה קיטור עד למכרז כאשר דקר עם קצה סכין חדה, 15 עד 20 דקות; להעביר לקערה ולהניח בצד.
בואו מגניב עד רק חם או, אם מגישים מאוחר יותר, לכסות ולקרר.
מסננים שומר ומסדרים על מגש עם צנוניות, עגבניות וירקות מאודים; מגישים עם טפנד.