ממרח חומוס
התפשטות חומוס עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בזיליקום, שום, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: התפשטות חומוס, התפשטות חומוס אפי, ו חומוס-ממרח יוגורט.
הוראות
מברישים את פרוסות הבצל עם מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל כשרים. על מחבת מחבת חמה או במחבת ברזל יצוק, גריל עד מכרז מעט מסומן.
במעבד מזון, לשלב את הבצל בגריל, עגבניות מיובשות, שום, שאלוט, בזיליקום, כמון. דופק לתוך פירה עבה. עם המנוע פועל, לאט לטפטף בשמן זית, ואז מיץ לימון. התערובת צריכה להיות חלקה למדי.
מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את קונפי החומוס. מקפלים יחד כדי להתמזג. חזור למעבד המזון בקבוצות, ופרה עד שהתערובת חלקה ועבה. מתבלים לפי הטעם עם פלפל ומלח (אם העגבניות המיובשות מלוחות מאוד, ייתכן שלא תצטרך הרבה). המרקם הוא עניין של טעם; אם הוא עבה מאוד, להוסיף קצת יותר שמן זית להניב תוצאה creamier. מכוסה היטב, ההתפשטות תימשך לפחות שבוע במקרר.
* עבור שני מרקמים שונים, מחית חצי ממרח עד חלקה מאוד וחיוורת, ולהשאיר את החצי השני עבה.
* אם אתה מקרר את התפשטות לילה, אתה יכול להחזיר אותו מרקם שמנת נחמד על ידי rewhipping במעבד המזון (דופק לסירוגין במשך 1 דקה).
חותכים משולש קטן של פיתה ולמרוח עם חומוס
להתפשט. למעלה עם קמצוץ של פטה מתפורר וכמה בצל ירוק פרוס, הרים גבעולים של פטרוזיליה או שמיר, וכמה רסיסי זית.
Reprinted עם רשות איך לצלות כבש: בישול קלאסי יווני חדש על ידי מייקל פסילאקיס, © אוקטובר 2009 ליטל בראון