ממרח סלמון אני ללא גלוטן ו pescatarian ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. תבלין זה יש 71 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, שום, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: Rillettes סלמון רזה (ממרח סלמון aka), סלומון Rillettes / ממרח סלמון, ו ממרח סלמון.
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים יחד גבינת שמנת, סלמון, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, שום, אבקת בצל, תיבול פירות ים ופלפל שחור טחון. צ ' יל במקרר עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
כָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שום גויה®
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.