אם יש לכם פלפל, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה טוב. מתכונים דומים: סאני & חם! סלסה (אננס מנגו קיווי סלסה), מנגו-סלסה אפרסק, ו סלסה אפרסק מנגו.
הוראות
1
מניחים את המנגו, אפרסק, עגבניות, בצל, פלפל אדום, פלפל צהוב, אננס וכוסברה בקערת ערבוב. מערבבים את השום, מיץ לימון, מלח, סוכר, ומים. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
אבוקדו האס מעוך קלות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
3 כפות שמן צמחי
שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות WindRacer נהר רוסי פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.