אם יש לכם פלפל, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה טוב. מתכונים דומים: סאני & חם! סלסה (אננס מנגו קיווי סלסה), מנגו-סלסה אפרסק, ו סלסה אפרסק מנגו.
הוראות
1
מניחים את המנגו, אפרסק, עגבניות, בצל, פלפל אדום, פלפל צהוב, אננס וכוסברה בקערת ערבוב. מערבבים את השום, מיץ לימון, מלח, סוכר, ומים. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
אבוקדו האס מעוך קלות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות WindRacer נהר רוסי פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.