קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

מנגו בוער עם סירופ הל

מנגו בוער עם סירופ הל
Flaming מנגו עם סירופ הל נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, מנגו בשלים, קליפת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חבושים שלוקים בסירופ הל, עוגת תות וקרם עם סירופ הל, ו קומפוט תות-כתום עם סירופ הל (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 10 עד 12 אינץ', למחוץ זרע הל וקליפת לימון עם גב של כף.
מרכיבים שתצטרך
זרעי הלזרעי הל
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים סוכר ומים כוס 1. מערבבים מעל חום גבוה עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים בעדינות, חשופים, עד סירופ מופחת 1/2 כוס, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
בינתיים, לחתוך לקלף מנגו, להשליך בורות, לחתוך פירות לפרוסות 1/2 אינץ 'רחב, על 3 אינץ' ארוך. אם מתקדמים, מכסים פירות וסירופ ומניחים בצד עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
4
מוסיפים מנגו לסירופ חם ומבשלים על אש גבוהה, הופכים פעם אחת, עד שהפרי חם, 2 עד 3 דקות. במחבת קטנה (על 1-qt. גודל), רום חם עד חם. להצית רום ולהוסיף מנגו (לא מתחת פורקן, מאוורר, או דליקים). מנגו בכפית וסירופ בוער מעל פרוזן יוגורט בקערות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'