מנגו ומוצרלה: קלאסי איטלקי עם טוויסט טרופי
מתכון מנגו ומוצרלה: קלאסי איטלקי עם טוויסט טרופי מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך עלים רדיקיו, חומץ בלסמי, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. נסו פניני איטלקי קלאסי עם פרושוטו ומוצרלה טרייה, סלט כרוב עם טוויסט טרופי, ו ברים טוויסט 7 שכבת טרופיים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את בזיליקום קצוץ, שמן וחומץ במעבד מזון או בלנדר עד בזיליקום הוא בעיקר מחית. מתבלים במלח ופלפל.
חופפים רדיקיו, מנגו, מוצרלה ועלי בזיליקום על צלחות.
טפטוף עם ויניגרט לשרת, עובר ויניגרט נוסף בצד.