מנגו טארט טאטן
מנגו טארט טאטין עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חמאה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
במעבד המזון (או לחלופין, בקערה), מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח.
מוסיפים את החמאה והדופק כדי להתמזג (או לערבב עם האצבעות) עד שהתערובת מתפוררת.
תוסיף את החלמון, תמזג אותו. אם הבצק אינו מחזיק יחד כאשר נלחץ בין 2 אצבעות, מוסיפים את מי הקרח, 1 כף בכל פעם, עד שהוא עושה. הפוך את הבצק על משטח שטוח מקורנן קלות. ללוש את הבצק עד חלקה, לשטח אותו לעטוף בפלסטיק. להכניס למקרר.
הניחו את המנגואים על משטח שטוח, בזה אחר זה, החזיקו את המנגו זקוף וחתכו חתיכה אחת מכל "צד". זה כמו לרבע תפוחים רק אתה הימנעות הבור הגדול במרכז כל מנגו. הפוך כל פרוסה עמוקה ככל שתוכל כדי לחלץ את הבשר המרבי מכל מנגו. חותכים את החתיכה הקטנה יותר מהחלק העליון והתחתון של כל פרי גם כן.
במחבת על אש נמוכה, להמיס את הסוכר עד שהוא הופך חום זהוב.
הוסף את החמאה (זה יהיה בועה למעלה).
הסר את המחבת מן החום ושופכים כמויות שוות של תערובת סוכר קרמל לתוך כל ramekin. מחלקים את חתיכות מנגו בין ramekins ולחץ את הפרי לתוך רוטב הקרמל.
מגלגלים את הבצק על משטח משוריין (או לחלופין, בין 2 חתיכות של נייר שעווה) וחותכים עיגולים שמתאימים לצמרות הראמקינס. הכנס את קצוות הבצק בתוך ramekins כך שהוא מכסה את הפרי. זה כאילו אתה תוחב את הפרי למיטה מאפה.
מניחים את ramekins על מחבת סדין לתוך מרכז התנור ואופים עד הבצק חומים, 15 עד 18 דקות.
הסר את ramekins מהתנור ולאפשר לו להתקרר במשך 10 דקות.
חשיפה: אל תפחדו מכישלון. טארט טאטין הוא נחמד כאשר לא מושלם!
מניחים צלחת על ציפוי מאפה ולהפוך את טארט על הצלחת. אתה יכול לעשות את זה!
יוצקים את הקרמל השמור בחזרה על הטארט. אם כל פרי נשאר בתחתית המחבת, פשוט לנתק אותו ולהכניס אותו כל פערי פירות לפני ההגשה.
מגישים חם עם גלידה או מנה של שמנת חמוצה.