מנגו ליים ריבה
ריבת ליים מנגו עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 50 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם דבש, חמאה, פקטין אוניברסלי של פומונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מנגו ליים קרח (nieve De Mango Con Limon), מנגו ליים קרח, ו עוגת מנגו קי ליים (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הסוכר ואת פקטין קערה בינונית ולהניח בצד.
מערבבים את המנגו, מיץ ליים, גרידת ליים, ומי סידן בסיר כבד תחתית גדול ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הדבש והחמאה וחוזרים לרתיחה.
מוסיפים את תערובת הסוכר פקטין ומחזירים את תערובת הפרי לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה עם כף מתכת קרה. מצקת את הריבה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.