קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

מנגו תוצרת בית - Agave גרנולה עם יוגורט יווני

מנגו תוצרת בית - Agave גרנולה עם יוגורט יווני
מנגו תוצרת בית - Agave גרנולה עם יוגורט יווני הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 933 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", "מנגו", "אר האני" ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: מנגו-אגבה גרנולה עם יוגורט יווני, יוגורט יווני עם גרנולה מלוחה, ו אוכמניות וניל יוגורט יווני גרנולה ברים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו מחבת 1/2 גיליון עם נייר קלף או סילפט.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים יחד את השמן, סירופ אגבה, דבש, קינמון, סוכר חום, ותמצית וניל בקערה קטנה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים את שיבולת השועל, שקדים, גרעיני חמניות, זרעי דלעת, נבט חיטה, זרעי פשתן ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
נבט חיטהנבט חיטה
זרעי פשתןזרעי פשתן
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים היטב כדי לשלב ולוודא שהכל מצופה באופן שווה.
5
מורחים את התערובת באופן שווה על מחבת גיליון מוכן ואופים בתנור, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב פריך, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהתנור ולתת להתקרר מעט. בעוד עדיין חם, לפרוץ גושים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מוסיפים את הפירות היבשים לאחר התקררות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
8
מגישים את היוגורט בקערות העליון עם כמה גרנולה טפטוף של דבש. אחסן את שאריות הגרנולה במיכל אטום במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך