קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

מנגו תוצרת בית - Agave גרנולה עם יוגורט יווני

מנגו תוצרת בית - Agave גרנולה עם יוגורט יווני
מנגו תוצרת בית - Agave גרנולה עם יוגורט יווני הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 933 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", "מנגו", "אר האני" ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: מנגו-אגבה גרנולה עם יוגורט יווני, יוגורט יווני עם גרנולה מלוחה, ו אוכמניות וניל יוגורט יווני גרנולה ברים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו מחבת 1/2 גיליון עם נייר קלף או סילפט.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מערבבים יחד את השמן, סירופ אגבה, דבש, קינמון, סוכר חום, ותמצית וניל בקערה קטנה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
מערבבים את שיבולת השועל, שקדים, גרעיני חמניות, זרעי דלעת, נבט חיטה, זרעי פשתן ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
נבט חיטהנבט חיטה
זרעי פשתןזרעי פשתן
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4
מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים היטב כדי לשלב ולוודא שהכל מצופה באופן שווה.
5
מורחים את התערובת באופן שווה על מחבת גיליון מוכן ואופים בתנור, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב פריך, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
הסר מהתנור ולתת להתקרר מעט. בעוד עדיין חם, לפרוץ גושים.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
7
מוסיפים את הפירות היבשים לאחר התקררות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
8
מגישים את היוגורט בקערות העליון עם כמה גרנולה טפטוף של דבש. אחסן את שאריות הגרנולה במיכל אטום במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים