מנדו (כופתאות קוריאניות) יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 25 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. לך לחנות ותביא קימצ'י, שמן שומשום, ביצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: מנדו (כופתאות קוריאניות), כופתאות קוריאניות וסלט טרי עם רוטב חריף, חריף ומתוק (ביבים מנדו), ו קימצ'י מנדו (כופתאות קמחי קוריאניות).
הוראות
1
דק קוצצים את הקימצ ' י וסוחטים החוצה כמה שיותר נוזל ביד. לסחוט מים מטופו.אני בדרך כלל למקם טופו תחת אובייקט כבד כגון קרש חיתוך ללחוץ את המים הראשון ולאחר מכן לסחוט ביד. כמו כן, באמצעות cheesecloth יעשה סחיטה קלה יותר. Blanch את נבטי שעועית במים רותחים, לנקז, לקצוץ ולסחוט מים. דק קוצצים את הבצל וסוחטים החוצה מים. דק קוצצים את הבצל הירוק.החומרים סחוט צריך להיות יבש ומתפורר.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים היטב ביד.
קוריאני בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.