מנדו (כופתאות קוריאניות)
מנדו (כופתאות קוריאניות) יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 25 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. לך לחנות ותביא קימצ'י, שמן שומשום, ביצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: מנדו (כופתאות קוריאניות), כופתאות קוריאניות וסלט טרי עם רוטב חריף, חריף ומתוק (ביבים מנדו), ו קימצ'י מנדו (כופתאות קמחי קוריאניות).
הוראות
דק קוצצים את הקימצ ' י וסוחטים החוצה כמה שיותר נוזל ביד. לסחוט מים מטופו.אני בדרך כלל למקם טופו תחת אובייקט כבד כגון קרש חיתוך ללחוץ את המים הראשון ולאחר מכן לסחוט ביד. כמו כן, באמצעות cheesecloth יעשה סחיטה קלה יותר. Blanch את נבטי שעועית במים רותחים, לנקז, לקצוץ ולסחוט מים. דק קוצצים את הבצל וסוחטים החוצה מים. דק קוצצים את הבצל הירוק.החומרים סחוט צריך להיות יבש ומתפורר.
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים היטב ביד.
מערבבים את כל החומרים לעיל ומערבבים היטב.
מגישים את המנדו עם רוטב הטבילה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
קוריאני בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.