מנדרין לימון ורבנה ריבה עם קמפרי
מנדרין לימון ריבה עם קמפרי עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 77 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, קמפרי, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: מנדרין ריבה עם לימון ורבנה & קמפרי, לימון Verbenan מאפינס שמן זית ... עם סירופ ורבנה לימון, ו מנדרין מרמלדה.
הוראות
מניחים צלחת קטנה במקפיא, כך שתוכל לבדוק את הריבה עבור עובי מתאים מאוחר יותר. ודא הצנצנות שלך ועפעפיים מעוקרים ומוכנים ללכת.
השתמש zester כדי להסיר את ההתלהבות מתפוזי מנדרין.
הוסף את ההתלהבות לסיר גדול, עמוק, כבד תחתית.
הסר את הקליפות הנותרות מהתפוזים. לעטוף את הקליפות בבד גבינה, יחד עם עלי ורבנה לימון, ולאבטח עם חוט הקצב.
להוסיף לסיר לצד ההתלהבות.
הסר זרעים מתפוזים, ולאחר מכן דופק את הבשר הכתום במעבד מזון לקצוץ את הקטעים לחתיכות גסות כי הם על 1/4 אינץ ' לרוחב, 4 עד 5 פולסים קצרים.
מוסיפים את התפוזים לסיר עם ההתלהבות והקליפות.
מוסיפים מיץ תפוזים, מיץ לימון ומים לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר רותחים, להוריד את החום נמוך ומבשלים במשך 20 דקות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. לאחר מגניב, להסיר את התיק של קליפות מן הסיר בעדינות לסחוט את המיץ מן התיק. לא לסחוט אותו לחלוטין, אשר יגרום מרמלדה מריר יתר על המידה—פשוט לשחרר כל משוחרר, מיץ עודף נספג על ידי הקליפות ולאחר מכן להשליך את התיק.
מוסיפים קמפרי, סוכר, חמאה ומלח לסיר, ערבוב היטב לשלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הפרי מתחיל בועה לירוק. להפחית את החום לרתיחה חשופה ולבשל במשך 30 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על הפרי מלהישרף.
מורחים 1/2 כפית של פירות מבושלים על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך הפרי. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לשמור על נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע דרכו. אם אתה רוצה ריבה עבה יותר, למקם את הצלחת בחזרה במקפיא ומבשלים את הפרי עוד 4 דקות ולבדוק שוב. חזור עד עובי הרצוי מושגת, אבל להיזהר על בישול ארוך מדי או תוכל לשנות את הטעם של המרמלדה שלך.
הסר סיר מחום ולהשתמש בכפית כדי לרפרף כל קצף מפני השטח של הפרי. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות. צנצנות שלא נפתחו ישמרו בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים. מרמלדה נפתחה צריכה להיות בקירור.