מנה גדולה או ' נאצ'וס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הר ד' אובר, אז תנו הזדמנות ל מנה גדולה או ' נאצ'וס. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 713 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו צ'יפס טורטיה צבעוניים, צ' ילי, גוואקמולי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. נסו לביבות חמאה אפויות גדולות ורכות, כדור פארק נאצ'וס מ' האולטימטיבי נאצ'וס, ו ארוחת בוקר נאצ'וס מחבת מ' נאצ'וס האולטימטיבי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מערבבים את שקע הצ ' דר והפלפל בקערה.
מורחים מחצית משבבי הטורטייה בתחתית מחבת ברזל יצוק עמוקה בגודל 12 אינץ ' או תבנית עוגה.
מפזרים מחצית מתערובת הגבינה ואופים עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות. למעלה עם שאר הצ ' יפס ומפזרים את תערובת הגבינה שנותרה ואת השעועית השחורה. מחזירים לתנור ואופים עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות נוספות.
מוציאים את הנאצ 'וס מהתנור ומזלפים את רוטב הגבינה, ואז מעליו את הצ' ילי והגוואקמולה. למעלה עם שמנת חמוצה, פיקו דה גאלו, ג ' לפנוס כבוש ובצל ירוק.
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים 1 כפית כל שום טחון ושאלוט; מבשלים 5 דקות. מערבבים פנימה 3 כפות קמח ו 1/2 כפית מלח; מבשלים תוך ערבוב 2 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס חלב; לטאטא עד עבה.
מוסיפים 1 כוס צ ' דר, מתבלים בפלפל ומערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים 1/4 כוס בצל לבן חתוך לקוביות, 1/3 כוס עגבנייה חתוכה לקוביות, 4 כפיות כוסברה קצוצה, 1 כף מיץ ליים, 2 כפיות ג ' לפנו טחון ומלח ופלפל. לחץ על ניילון ישירות על המשטח והכניס למקרר עד שהוא מוכן לשימוש.
יין מומלץ: ריזלינג, ורוד נוצץ, פינו נואר
מקסיקני ניתן לזווג עם ריזלינג, נוצץ רוזויט, ו פינו נואר. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דומיין לסורה יבש קובי קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![דומיין לסורה דריי קובי קלאסיק ריזלינג]()
דומיין לסורה דריי קובי קלאסיק ריזלינג
מיץ ריזלינג של דומיין לסורה מותסס ב 100% במיכלים אל חלד. בעודו על גביו, היין מתערבל ביד (ב) טונאז ' סור שקרים) פעם בחודש, למשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. לריזלינג היבש הזה יש ריחות של פריחת הדרים וגרידת לימון, מרובדים על החיך עם רמזים לאגס.ריזלינג זה משתלב היטב עם אמנדין פורל, צדפות גולמיות והוא אפריטיף מקסים.