קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

מנה חמה אורז חום

מנה חמה אורז חום
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, תבשיל אורז חום עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 223 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-8 גרם שומן כל אחת. תמורת 58 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כתוספת. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, מיורן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32%. הציון הזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מנת פילאף אורז חום, תבשיל חם אורז פראי ומנה חמה לאורז ברוקולי.

הוראות

1
במחבת טפלון, מטגנים אורז במחצית מהחמאה עד להזהבה; להעביר לקערה גדולה. באותה מחבת מטגנים את הפטריות, הסלרי והבצל בשארית החמאה עד לריכוך; להוסיף לאורז. מערבבים פנימה את המים, אגוזי הפקאן, המלח, המיורן, הפלפל, המרווה והתימין.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
העבר ל-1-1/2-qt. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהאורז רך והנוזלים נספגים. מורחים במזלג לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי