קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

מנטה ירוק זית-סלסה סלרי

מנטה ירוק זית-סלסה סלרי
אם יש לכם צלפים, סלרי, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מנטה ירוק זית-סלסה סלרי, מנטה ירוק זית-סלסה סלרי, ו הליבוט בגריל עם עגבניות, זית ירוק ורוטב סלרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
תן לשמן להתקרר, ואז תשליך את השום.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את השמן לקערה ומוסיפים סלרי, זיתים, צלפים ונענע. לזרוק את הסלסה, העונה עם פלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק). יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
עם מגוון רחב של מקורות ושיבוטים, היין הזה מציג ניחוחות אדומים pf דובדבן מסוכר, רימון ופטל על האף ואת החיך. בנוסף, אחד מוצא מגע קל של תבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, קינמון, כל התבלינים. נאמן לסגנון הבית שלנו, הוא מעוצב באלגנטיות עם משולב בצורה חלקה, משיי, polishedtannins. זוג זה עם סלמון, ahi, עגל, בשר חזיר, עוף( חושב ברווז), בשר בקר צמחוני מנות.