מנטה-ירוק שעועית לימה מחית
פירה שעועית לימה ירוק מנטה דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שקדים חתוכים, ציר עוף, שעועית לימה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. נסו מחית שעועית לימה, מחית שעועית לימה עם זיתים פקורינו מגולח, ו רגל טלה צלויה עם נענע, שום ופרה שעועית לימה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מעבד מזון או בלנדר
במחבת יבשה מעל חום בינוני, טוסט השקדים עד מוזהב קלות.
הסר את השקדים מהמחבת והנח בצד.
להחזיר את המחבת חום בינוני לחמם את החמאה עם 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את שעועית לימה, מלח ומניות עוף. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שעועית לימה מחוממים דרך ומכרז, על 5 דקות.
בזהירות להעביר את התערובת למעבד מזון.
מוסיפים את המנטה ואת מחית עד עקביות חלקה, אפילו הוא הגיע. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מעבירים את המחית לקערת הגשה ומגישים מעוטרים עם טפטוף של שמן הזית הנותר, פלפל שחור, לפי הטעם, ואת השקדים הקלויים.