קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מנטה-עוגיות סנדוויץ שוקולד

מנטה-עוגיות סנדוויץ שוקולד
עוגיות סנדוויץ ' מנטה דורש על 2 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שמנת כבדה, תמצית מנטה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות שוקולד מנטה כריך, עוגיות סנדוויץ ' שוקולד-מנטה, ו עוגיות כריך שוקולד עם מילוי מנטה חמאה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 2 1/2 אינץ ' חותך עוגיות עגולות, ו 1/2 אונקיה עוגייה סקופ
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
3
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
בקערה בינונית, ללוש יחד את בצק העוגיות קמח 1/4 כוס עד חלקה. קמח קל משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מרדדים את הבצק ל 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות 2 1/2 אינץ ' חותך עוגיות, לחתוך עיגולים מהבצק. ללוש יחד כל פיסות בצק ולהתגלגל החוצה שוב. ממשיכים לחתוך עיגולים מאפים עד שיש 24 חתיכות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
6
מניחים את עיגולי הבצק על סדיני האפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים עד שהעוגיות מעט זהובות בקצוות, כ -10 דקות. מגניב במשך 10 דקות ולהעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. מילואים 1 נייר קלף מצופה גיליון אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
8
שלב 1 כוס שוקולד צ ' יפס ואת הקרם בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
10
לטאטא את תמצית מנטה לקרר את התערובת במשך 1 שעה. באמצעות סקופ עוגיות 1/2 אונקיה או כף מידה, מניחים את תערובת השוקולד במרכז הצד השטוח של 12 העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטהתמצית מנטה
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
מניחים את שאר העוגיות על גבי בעדינות לסחוט כדי להפיץ את המילוי באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
12
מניחים על תבנית אפייה להקפיא עד המילוי מוגדר, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
מערבבים את שבבי השוקולד הנותרים ואת שמן הירקות בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. טובלים את החלק העליון של כל עוגייה בשוקולד המומס וחוזרים לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
מיםמים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
מחבתמחבת
15
מפזרים את צמרות עם מקלות סוכריות כתוש או סוכריות מנטה. מקררים עד חברה, על 1 שעה. לאחסן במיכל פלסטיק אטום.
מרכיבים שתצטרך
קנדי קייןקנדי קיין