לחמניות חמות
לחמניות חמות הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים חינם טווח, צימוקים זהובים, שמרים מיידיים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. נסו לחמניות חמות, לחמניות חמות! לחמניות חמות, ו לחמניות חמות (מתכונים דומים).
הוראות
אם יש לך מערבל לעמוד, לשלב את הקמחים, מים, חלב, שמרים, מלח, וסוכר בקערה ולהתאים את הוו בצק.
מוסיפים את הביצה והחמאה ומערבבים לבצק דביק.
מוסיפים את הפירות היבשים, גרידת תפוז, ותבלינים ללוש במהירות נמוכה עד משיי וחלק. (אתה יכול לעשות את זה ביד, אבל זה יהיה דביק להתמודד.) לכסות את הבצק ולתת לעלות במקום חם במשך כשעה, עד הוכפל בגודל.
מנקים את הבצק המתרומם ומתחלקים ל-8 חלקים שווים. צורה לתוך סיבובים ואבק עם קמח.
מניחים על לוח מקומח, מכסים בניילון נצמד או פשתן, ונותנים הוכחה במשך כ 30 דקות, עד בערך הוכפל בגודל.
מחממים התנור ל 204°. כדי להפוך את הצלבים, לטאטא יחד את הקמח ומים עד חלקה, ואז להעביר שקית מאפה לחתוך את הקצה כדי לעשות חור בסדר (או להשתמש שקית מזון פלסטיק עם פינה חתוכה, כמו שאני עושה).
להעביר את הלחמניות עלה לתבנית אפייה צינור צלב על גבי כל אחד, ואז אופים במשך 15 עד 20 דקות.
בינתיים, להמס את הריבה עם המים במחבת.
מברשת על הלחמניות כדי זיגוג כמו שאתה לוקח אותם מהתנור.
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
The River Cottage Bread Handbook by Daniel Stevens.As כמו לאפות לחם טרי כל יום במטבחים שבסיסה בנהר קוטג', דניאל סטיבנס מוביל את הבנייה הפופולרית
אופים קורסים, אשר לצייד את התלמידים עם הכישורים לבנות תנור עץ אש משלהם. דניאל מבשל ואופה במטבחים מקצועיים כבר כמה שנים, הן בהרטפורדשייר, שם גדל, ולאחרונה בדורסט, שם הוא מתגורר כיום. הוא חבר בצוות המטבח של ריבר קוטג ' מאז 2006.