קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

לחמניות חמות

לחמניות חמות
לחמניות חמות הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים חינם טווח, צימוקים זהובים, שמרים מיידיים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. נסו לחמניות חמות, לחמניות חמות! לחמניות חמות, ו לחמניות חמות (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם יש לך מערבל לעמוד, לשלב את הקמחים, מים, חלב, שמרים, מלח, וסוכר בקערה ולהתאים את הוו בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את הביצה והחמאה ומערבבים לבצק דביק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
3
מוסיפים את הפירות היבשים, גרידת תפוז, ותבלינים ללוש במהירות נמוכה עד משיי וחלק. (אתה יכול לעשות את זה ביד, אבל זה יהיה דביק להתמודד.) לכסות את הבצק ולתת לעלות במקום חם במשך כשעה, עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
גרידה כתומהגרידה כתומה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
מנקים את הבצק המתרומם ומתחלקים ל-8 חלקים שווים. צורה לתוך סיבובים ואבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מניחים על לוח מקומח, מכסים בניילון נצמד או פשתן, ונותנים הוכחה במשך כ 30 דקות, עד בערך הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
מחממים התנור ל 204°. כדי להפוך את הצלבים, לטאטא יחד את הקמח ומים עד חלקה, ואז להעביר שקית מאפה לחתוך את הקצה כדי לעשות חור בסדר (או להשתמש שקית מזון פלסטיק עם פינה חתוכה, כמו שאני עושה).
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
להעביר את הלחמניות עלה לתבנית אפייה צינור צלב על גבי כל אחד, ואז אופים במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בינתיים, להמס את הריבה עם המים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מברשת על הלחמניות כדי זיגוג כמו שאתה לוקח אותם מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
11
מגישים חם, קר, או קלוי.
12
טעם
13
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
14
The River Cottage Bread Handbook by Daniel Stevens.As כמו לאפות לחם טרי כל יום במטבחים שבסיסה בנהר קוטג', דניאל סטיבנס מוביל את הבנייה הפופולרית
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
15
אופים קורסים, אשר לצייד את התלמידים עם הכישורים לבנות תנור עץ אש משלהם. דניאל מבשל ואופה במטבחים מקצועיים כבר כמה שנים, הן בהרטפורדשייר, שם גדל, ולאחרונה בדורסט, שם הוא מתגורר כיום. הוא חבר בצוות המטבח של ריבר קוטג ' מאז 2006.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן