מנטה-עוגת פודינג שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פודינג שוקולד מנטה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 303 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי מתוק של בייקר, שמן, צבע מאכל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פודינג מנטה שוקולד, פודינג מנטה שוקולד, ו Marbled Mint-פודינג שוקולד.
הוראות
מניחים תערובת עוגה, תערובת פודינג יבש, ביצים, מים, שמן, תמצית וצביעת מזון בקערה גדולה של מיקסר חשמלי. הכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב. הכה במהירות בינונית 4 דקות. מערבבים בשוקולד.
יוצקים לתוך משומן ו floured 13x9 אינץ תבנית אפייה.
אופים 40 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי ועוגה מתחילה להתרחק מצדדים של מחבת. (אל תיקח יותר מדי.)
מניחים סוכריות בשכבה אחת על גבי עוגה. חזור לתנור.
אופים 3 דקות נוספות או עד סוכריות מתחילים להמיס. מיד להפיץ סוכריות מומסות באופן שווה על העוגה כדי לכסות את החלק העליון של העוגה. מגניב לגמרי.