מניקוטי מבפנים ומבחוץ
מבפנים החוצה מניקוטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 602 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות משומר, גבינת ריקוטה חלקית, פסטה זיטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. מתכונים דומים: מטבל צמחוני מבפנים החוצה, עוגת סיר עוף מבפנים החוצה, ו צ'יזבורגר מבפנים החוצה.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
ניקוז. מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר גדול, שמן חום על חום גבוה בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב מתמיד, עד הבצל שקוף. מערבבים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, בזיליקום ומלח. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים, מכוסה, במשך 20 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים יחד ריקוטה, מוצרלה, ביצה, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
מכסים את החלק התחתון של צלחת אפייה 2 1/2 ליטר עם כ 1 כוס של רוטב עגבניות.
שכבה עם חצי זיטי, חצי מתערובת הגבינה, 2 כוסות נוספות של רוטב העגבניות, והיתר זיטי. למעלה עם שאריות תערובת גבינה ורוטב.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, עד שהרוטב מבעבע וגבינה נמס.