מניקוטי ממולא בשרי
מניקוטי ממולא בשרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 634 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קונכיות מניקוטי, חלב, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפגזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טאקו קינוח עם קונכיות דקות עוגיות, גנאש שוקולד, מילוי פירות טריים ו CocoWhip ליים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מניקוטי בשרני, מניקוטי תרד בשרני, ו גבינת מניקוטי בשרנית.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לשטוף עם מים קרים.
הסר תרמילים מנקניק, ולהשליך. מבשלים נקניק ובשר במחבת גדולה, ערבוב עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מערבבים יחד ביצה וחלב בקערה גדולה; מוסיפים לחם. מערבבים בתערובת נקניק, גבינת מוצרלה, ו -5 המרכיבים הבאים. כפית לתוך קונכיות מניקוטי, ולסדר בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
יוצקים 1 1/2 צנצנות רוטב ספגטי על פגזים.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולשפוך הנותרים 1/2 צנצנת רוטב ספגטי על פגזים; מפזרים פרמזן.
אופים, חשוף, עוד 10 דקות.
הערה: תבשיל ניתן להרכיב קפוא עד 1 חודש. מופשר לילה refridgerator; אפוי, מכוסה, ב 350 במשך 40 דקות או עד מחומם.