יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו רוטב ברביקיו בסגנון ממפיס, רוטב ברביקיו בסגנון קנזס סיטי, ו בראט עוף ברוטב ברביקיו עם בצל אדום כבוש וחרדל חום חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים רוטב עגבניות, דובדבנים, סוכר חום, מיץ תפוזים, מולסה, חומץ סיידר, אבקת צ 'ילי אנצ' ו, חרדל, מלח, פלפל לבן, וקיין ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מעט מעובה, כ 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
דיאט קרם סודה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
3/4 כפית מולסה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
להעביר רוטב לצנצנת של בלנדר ולערבב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, להעביר לצנצנת ולאחסן במקרר עד חודש.