מניקוטי ממולא תרד וגבינה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו מניקוטי ממולא תרד וגבינה. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם רוטב אלפרדו, קליפות מניקוטי, רוטב ספגטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מניקוטי ממולא תרד וגבינה, מניקוטי ממולא תרד וגבינה משולשת, ו מניקוטי ממולא תרד ונקניק.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מחלקים גבינת מוצרלה ל -3 מנות.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים מניקוטי במים רותחים, מערבבים מדי פעם עד לריכוך קל אך עדיין יציב, כ -7 דקות.
מסננים ומנוחים בקערת מים קרים.
שלב תרד, רוטב אלפרדו, גבינת פרמזן וגבינת מוצרלה 1 מנה בקערה גדולה; מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל. כפית למלא תערובת לתוך כל פגז מניקוטי. מחלקים קונכיות ממולאות באופן שווה בין שתי מנות אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
יוצקים רוטב ספגטי 1 צנצנת על כל תבנית אפייה ומפזרים מנות שוות גבינת מוצרלה. מכסים את שתי כלי האפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע, כ-45 דקות.