קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות22
מגזין

מניקוטי ממולא תרד וגבינה

מניקוטי ממולא תרד וגבינה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו מניקוטי ממולא תרד וגבינה. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם רוטב אלפרדו, קליפות מניקוטי, רוטב ספגטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מניקוטי ממולא תרד וגבינה, מניקוטי ממולא תרד וגבינה משולשת, ו מניקוטי ממולא תרד ונקניק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מחלקים גבינת מוצרלה ל -3 מנות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים מניקוטי במים רותחים, מערבבים מדי פעם עד לריכוך קל אך עדיין יציב, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מסננים ומנוחים בקערת מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
שלב תרד, רוטב אלפרדו, גבינת פרמזן וגבינת מוצרלה 1 מנה בקערה גדולה; מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל. כפית למלא תערובת לתוך כל פגז מניקוטי. מחלקים קונכיות ממולאות באופן שווה בין שתי מנות אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
מניקוטימניקוטי
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים רוטב ספגטי 1 צנצנת על כל תבנית אפייה ומפזרים מנות שוות גבינת מוצרלה. מכסים את שתי כלי האפייה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור