מניקוטי עם גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מניקוטי עם גבינה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פטרוזיליה, גבינת מוצרלה, רוטב ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , שהוא מוצק. נסו גבינת מניקוטי הטובה ביותר, נקניק וגבינה מניקוטי, ו 5 גבינה ממולאת מניקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז להתקרר על נייר שעווה או רדיד אלומיניום כדי למנוע את האטריות להידבק זה לזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, מלח ופלפל; ממלאים מניקוטי בתערובת גבינה.
בתבנית אפייה 9x13 אינץ', מורחים שכבה דקה של רוטב ספגטי בתחתית ומסדרים מניקוטי בשכבה אחת; מכסים ברוטב שנותר. כיסוי צלחת עם רדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות.
הסר רדיד ואופים במשך 15 דקות יותר; לשרת.