מסיבות ארוחה משותפת: מחזמר תיכון 4
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מסיבות Potluck: מוסיקלי בתיכון 4. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 353 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תבלינים, דגים קשקשים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו מסיבות משותפות: אנחנו על סירה, חלבון גבוה, מאפינס אוכמניות סיבים גבוהים, ו עקיצות פיצה מיני טאקו וביקור בחזרה לבית הספר כדי סיכות חזרה למרכז הספר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי לזרוע את העגבניות לסלסה פשוט לחתוך את העגבניות לשניים ולסחוט את המיץ והזרעים. המיץ נוטה להיות קצת חומצי ואת הזרעים הם מרים (לא עושה סלסה טעים). כמות הסוכר שאתה צריך משתנה כי זה תלוי כמה בשלים ומתוקים העגבניות שלך. אם עונת העגבניות שלה הייתי אומר שאתה לא צריך שום סוכר. אבל אם הן עגבניות בשר-סטייק משוק-העל שלך, אתה בהחלט צריך סוכר.להשרות את הדגים בשום, מיץ ליים, רוטב חם, שמן, מלח ופלפל במשך כ 30 דקות לפני שתתחיל לבשל. בעוד כבישה לחמם את הגריל שלך. אם אין לך גריל (מקורה או חיצוני) אתה יכול לצלות את הדגים או סיר.בעוד הדג הוא marinating לגרוס כרוב שלך ולהניח בצד. עכשיו כל התבלינים שלך מוכנים ומזומנים. כל מה שאתה צריך לעשות זה לבשל את הדג.אם יש לך מחבת גריל, ודא שהוא חם מאוד לפני בישול דגים. למרות במרינדה יש מלח ופלפל, ברגע שהדגים על המחבת הייתי עונה שוב. מבשלים בצד אחד במשך כ 3 דקות להעיף ולבשל עוד 3 דקות. ודא שיש לך סימני גריל טובים (טעם). כאשר אתה הופך את הדג בפעם הראשונה, למרוח אותו עם שאריות המרינדה.ברגע שהדגים מבושלים ומתקררים מעט, פתית את הדגים באצבעותיך או במזלג.
לחמם טורטיות בתנור או במיקרוגל ולאכול!