מסעדה בסגנון שעועית אדומה ואורז
מסעדה בסגנון שעועית אדומה ואורז נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, מים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. . , שהוא מוצק. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, שעועית שחורה בסגנון מסעדה, ו שעועית שחורה בסגנון מסעדה קלה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר לשלב 1 פחית סחוטה של שעועית, 1 פחית לא מצוחצחת של שעועית, ham הוק ונותר 1 1/4 כוס מים. מבשלים על חום בינוני במשך 1 שעה, עד הבשר מתחיל לבוא מן העצם.
הסר מחום וקריר עד הבשר ניתן לטפל כדי להסיר מן העצם.
בסיר להביא 4 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
במעבד מזון לשלב בשר, שעועית ואת הנוזל שבו הם מבושלים. לתערובת מוסיפים אבקת בצל, מלח שום, פלפל אדום, מלח, פלפל שחור ושומן חזיר. תהליך במשך 4 שניות. שעועית צריך להיות קצוץ ואת הנוזל סמיך.
למעבד המזון מוסיפים את הפחית השלישית של שעועית סחוטה. תהליך במשך 1 או 2 שניות, כך שרוב השעועית להישאר כמעט שלם.
יוצקים תערובת בחזרה לסיר ומבשלים לאט על נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד מחומם דרך.