Remove zest from lemons in large strips with a vegetable peeler and cut any white pith from strips with a sharp knife.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
קולף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
Cut enough zest into julienne strips to measure 1/4 cup. Blanch zest in boiling water 1 minute, then drain in a sieve and plunge into a bowl of cold water to stop cooking.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
Drain and pat dry.
4
Squeeze enough juice from lemons to measure 6 tablespoons.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
5
Whisk together lemon juice, honey, salt, and pepper, then add 1/2 cup oil in a slow stream, whisking until emulsified.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
8 (U-12) שרימפס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
Prepare charcoal or gas grill for cooking.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
Brush both sides of bread slices with remaining 1/4 cup oil and season with salt and pepper.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
When fire is hot (you can hold your hand 5 inches above rack for 1 to 2 seconds), grill bread on lightly oiled grill rack, turning once, until golden, about 3 minutes total. Immediately rub 1 side of each slice with garlic.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
9
Toss mesclun with tomatoes, half of zest, and enough dressing to coat, then season with salt and pepper.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Mesclun
10
Put toasts on salad plates and spoon some of remaining dressing over each.
11
Layer cheese and salad alternately on each toast and sprinkle with remaining zest.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוצים
1
·Zest can be blanched (and dried) 1 day ahead and chilled, wrapped tightly in plastic wrap.