הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו הטארט שלוקח אותך לאורך השנה, ויטפילד לוקח מנהטן-קוקטייל מתכון, ו רום זקן לוקח מנהטן: קוקטייל רוז ערב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת מחבת לא דביקה על חום גבוה בינוני. נגב גריל עם חמאה השוכנת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקות
2
הוסף 4 פרוסות לחם. מכסים לחם עם פרוסות דקות של גבינה. לכסות pumpernickel ו Havarti גבינה בגריל עם עגבניות פרוסות עירית. מכסה צ ' דר וגבינה בגריל מחיטה מלאה עם 2 פרוסות של בשר חזיר לכל כריך וכמה תפוח פרוס. מכסים את כריכי הלחם והגרייר הלבנים הקרים עם עלי תרד וארטישוקים פרוסים דקיקים מתובלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
פומפרניקל
1-1/2 כוסות בירה
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
Gruyere
Havarti
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חיטה
חרדל מוכן, אופציונלי
3
הפוך 2 כריכים בכל פעם ולהעביר צלחת חמה בתנור נמוך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
חותכים כריכים בפינה לפינה ומגישים מגש של כריכים בגריל מעורב עם המרק תוצרת בית שלך.