מערבבים ושחרר עוגיות סוכר אני
מערבבים ושחרר עוגיות סוכר אני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 82 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. . וזה לא כל כך מצוין. נסו מערבבים ושחרר עוגיות סוכר, זרוק עוגיות סוכר, ו זרוק עוגיות סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מערבבים שמן לתוך ביצים מכות.
מוסיפים קליפת לימון ווניל. מערבבים בסוכר עד שהתערובת מתעבה.
לנפות קמח, אבקת אפייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת רטובה.
טיפה על ידי כפיות על 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות UNGREASED.
טובלים את תחתית הכוס בשמן ואז בסוכר. לשטח כל עוגייה על ידי לחיצה בעדינות עם תחתית זכוכית. לטבול בסוכר לפני הטבעת כל עוגייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות הם חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
הסר מיד גיליון עוגיות להתקרר על מתלה תיל.