מערבולות משמש-כתום
מערבולות משמש-כתום הוא צמחוני מתאבנים. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. אם יש לך גרידת תפוז, סוכר, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מערבולות משמש קינמון, מערבולות אגוז צימוקים משמש, ו מערבולות גזר-משמש.
הוראות
בקערה בינונית, מקציפים יחד קמח, מלח וסודה לשתייה. בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה וסוכר עד אור שמנת, על 3 דקות. מקציפים בביצה, וניל ומיץ תפוזים.
מוסיפים את תערובת הקמח בשני חלקים, מכים עד שכל אחד מהם משולב היטב ומגרדים את הצד של הקערה בין התוספות.
מחלקים בצק לשני כדורים שווים. לעטוף כדורים בניילון נצמד ולתת צמרמורת במקרר במשך שעה אחת.
מחממים תנור ל 191°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מרדדים את הכדור הראשון של בצק על משטח מקומח היטב.
רול בצק לתוך 12 על ידי 5 מלבן אינץ 'כי הוא בערך 1/4 אינץ' עבה.
מורחים מלבן באופן שווה עם 1/4 כוס ריבה ו 1/2 כף כתום גרידה. בזהירות לגלגל בצק לתוך גלגל תנופה, מתחיל עם הצד הארוך ביותר. השתמש בסכין חדה טבול בקמח לחתוך עוגיות 1/2 אינץ ' מן הלוג מגולגל של הבצק.
מניחים עוגיות על תבנית אפייה, באמצעות הידיים שלך כדי להטמיע אותם בזהירות לתוך מעגל מושלם יותר. חזור עם הכדור השני של בצק.
אופים עוגיות עד הזהב, 17 עד 20 דקות.