מערבל שקדים משמש גלידת פאי
מערבל שקדים משמש גלידת פאי הוא חלב חינם קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 1293 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שקדים, דבש, קרום עוגיות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מערבל שקדים משמש גלידת פאי, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד.
הוראות
משמשים מבשלים עם 1 1/2 כוסות מים ודבש, מכוסה, עד משמשים הם רכים מאוד, 15 דקות; בואו מגניב. קח 1 qt. גלידה מחוץ למקפיא כדי לרכך.
מסדרים 1 משמש כוס מעל קרום עוגיות מקורר. מערבולת נשאר משמשים ונוזל בבלנדר לתוך טהור עבה, pourable (להוסיף יותר מים במידת הצורך). מתח.
מערבבים גלידה רכה עד חלקה.
מורחים על משמשים קרום, להגדיר על צלחת, להקפיא עד המשרד, על 1 שעה. כף על כל אבל 2 כף. משמש טהור. להקפיא עד חברות טהורות, על 1 1/2 שעות.
בואו נשאר 1 qt. גלידה לרכך; להפיץ על טהור. גלידה למעלה עם גושים קטנים של נשאר טהור, ואז מערבולת עם צ ' ופסטיק. להקפיא 2 שעות יותר.
הסר צדדים של מחבת ושקדים לטפוח בחוזקה לצדדים של עוגה.
* קבל משמש Blenheim מיובש סופר flavorful בדואר brfarms.com מצא פריך, מאוד almondy איטלקי amaretti בחנויות מכולת מצוידות היטב. או להשתמש ביסקוטי שקדים במקום מערבולת 1 כפית. תמצית שקדים עם חמאה מומסת.
תן לעוגה להתרכך במשך 5 דקות בטמפרטורת החדר כדי להקל על חיתוך.
אם אתם מתקשים לשחרר את העוגה מהמחבת שלה, הניחו אותה מעל קערה של מים חמים לכמה דקות ואז החליקו סכין דקה בין קצה המחבת והקרום. זה אמור לצוץ מיד.
הפוך קדימה: ברגע העוגה קפוא לחלוטין דרך שלב 4, זה שומר על עד 4 ימים, פעמיים עטוף בניילון נצמד. למעלה עם שקדים רק לפני ההגשה.