מפלצת ירוקה וליצ'י טי-אן-טי
מפלצת ירוקה וליצ'י טי-אן-טי דורשים בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 556 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת אבוקדו, ליצ'י, לחם משיכה טייוואני ופלפל ג' לפנו. זה יהיה להיט שלך ליל כל הקדושים אירוע. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 27%. הציון הזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סורבה בוקו ליצ'י (סורבה קוקוס וליצ' י), ליצ'י-טיני ליצ' י מרטיני, ו עוגת הלבה הלוהטת של צ'ילי בתפריט.
הוראות
חותכים את הבייקון לרבעים. מבשלים את הבייקון למחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה עד שהוא פריך ואז מוסיפים את ממתק הסלע. ממתקים את הבייקון למשך 30 שניות ואז מכבים את האש. בזמן שהבייקון מתבשל מוסיפים לבלנדר את האבוקדו ו -1 כף חלב מלא ומערבבים לתערובת אחידה.
שלב 5 כפות תערובת אבוקדו עם 2 כפות חלב מרוכז בקערה קטנה.
מורחים 1 צד של 2 חתיכות של לחם משך עם חמאה.
מורחים את תערובת האבוקדו בנדיבות, אך לא עד כדי כך שהיא מחלחלת דרך הלחם, בצד הלא מרופט. אתה לא רוצה את זה רטוב מדי. כף את הבייקון באופן שווה על תערובת האבוקדו. מכסים בצד השני של הלחם כדי להכין כריך.
מחממים גריל או מחבת גריל על אש בינונית.
צולים את הכריך, בצד החמאה כלפי מטה, עד להזהבה, בערך 1 עד 2 דקות מכל צד. בזמן שהכריך צולה, הוסיפו לבלנדר 4 ליצ 'י, 3 אונקיות וודקה, 1/4 פלפל ג' לפנו ו -3 אונקיות מיץ ליצ ' י מהפחית, יחד עם קוביית קרח. מערבבים לשילוב, ואז יוצקים את תערובת הליצ ' י באופן שווה ל -4 כוסות זריקה.
מוציאים את הכריך מהגריל או מחבת הגריל לקרש חיתוך וחותכים לרבעים.
מגישים כל חתיכת כריך על צלחת עם כוס שוט ליצ ' י.
הערה של קוק: השתמש באבוקדו בייקון או פוארטה, הכי טוב בסתיו/חורף. אני לא אוהב את האבוקדו של האס.
כל מאפייה סינית יהיה פרוס למשוך לחם בשקית. זה בעצם לחם לבן מתוק יותר, קל יותר, רך יותר (לא טעם חיטה).
צופה, שאולי לא טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. רשת המזון מטבחים שפים לא יכול לעשות ייצוג לגבי התוצאות.