מפלצתי שלוש שעועית צ'ילי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 12. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל ג'לפנו, זרעי סלרי, חומוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. ציון זה מוצק. נסו בשרי "ללא בשר כפול-שעועית צ' ילי, צ'ילי פטריות בשרי, ו צ'ילי בשרני מעושן עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
ב-4 קאט. קומקום או תנור הולנדי, מבשלים את הנקניק והבקר על אש בינונית, עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים, שומרים 1 כף טפטופים. הניחו בשר בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
קולים בצל, פלפלים ושום בטפטופים השמורים למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את המרק, רוטב ווסטרשייר ותבלינים; מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4
מוסיפים עגבניות, בייקון ונקניקיה חומה ובשר בקר; חוזרים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מוסיפים את כל השעועית. מבשלים במשך שעה 1, תוך ערבוב מדי פעם.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות את התווית בהשראת וילרנאו נ. ב. ברוט קאווה גאודי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
וילארנאו נ. ב. ברוט קאווה גאודי בהשראת תווית
ברוט רזרבה קאווה זו מיוצרת מזנים מקומיים כמו מקבאו, פארלדה וקסארל.הוא התיישן במשך 15 חודשים על ליס. הוא מורכב על האף עם ניחוחות טריים של פירות וענבים. על החיך הוא טרי ועדין עם מרקם חלק בשל הזמן המושקע על ליס. מגישים צונן מאוד. מושלם כאפריטיף וגם עם מנות פירות ים, דגים ואורז.