מצא שזה יכול להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 579 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן Kitchn יש 15 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר מגורען, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מצא אותו, מצא את הספר, ו עגבניות provençale & איפה למצוא שמן זית טוב באמת.
הוראות
1
יוצקים חצי הבלילה למחבת מוכנה. מערבולת חצי רוטב חמוציות על הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים את הבלילה הנותרת על רוטב החמוציות, ולאחר מכן מערבלים את רוטב החמוציות הנותר על הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
3
מפזרים את השקדים מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
4
אופים במשך 50 עד 55 דקות, עד חום זהוב על גבי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך כ -15 דקות, ולאחר מכן להפוך את העוגה על המדף ולתת לו להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר את העוגה לצלחת הגשה ולטפטף את הזיגוג על העוגה מקורר. העוגה תשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.קרם Frache2 כוסות (480 מ " ל) שמנת כבדה2 כפות
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
רוטב שומשום יפני מוכן
7
שלב את השמנת הכבדה עם החמאה, לכסות בחוזקה, ולתת לשבת בטמפרטורת החדר (בחדר חם) לפחות 8 שעות. מערבבים את התערובת - זה צריך להיות עבה וקרם. אם זה לא התעבה לחלוטין, לכסות את התערובת שוב ולתת לו לשבת במקום חם עוד 2 עד 3 שעות ולבדוק את זה שוב. כאשר יש לו עקביות יפה, עבה, זה ישמור במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות.פירות יער שלמים-רוטב חמוציות 12 אונקיות (340 גרם) cranberries3 טרי/4 כוס (180 מ " ל) מים 2 / 3 כוס (147 גרם) סוכר חום 1 / 3 כוס (70 גרם) סוכר מגורען 1 / 4 כפית מלח
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ענבים אדומים ללא גרעינים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
בסיר בינוני מעל חום בינוני-גבוה, לשלב את החמוציות עם המים, סוכר חום, סוכר מגורען, ומלח ומבשלים במשך כ 15 דקות (לאחר כ 10 דקות, להסיר כ 1 כף של הנוזל עבור זיגוג חמוציות), או עד הרוטב התעבה ורוב הנוזל מופחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
9
תן לרוטב להתקרר לחלוטין לפני השימוש בו בעוגה. הרוטב שומר במיכל אטום במקרר עד 3 ימים.גביע glaze1 חמוציות (93 גרם) סוכר 1 / 2 כפית מיץ שקדים טהור extract1 כף מיץ חמוציות (שמורות להכנת רוטב חמוציות)
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
10
מערבבים את הסוכר של ממתקים, תמצית שקדים, ומיץ חמוציות בקערה קטנה עד חלקה.Reprinted עם אישור של כרוניקל ספרים מן העוגה פשוטה: מתכונים עוגות בסגנון Bundt מן שוקולד מריר קלאסי לימון בזיליקום חושני על ידי כריסטי מתיסון
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'