מצא אותו
מצא שזה יכול להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 579 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן Kitchn יש 15 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר מגורען, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מצא אותו, מצא את הספר, ו עגבניות provençale & איפה למצוא שמן זית טוב באמת.
הוראות
יוצקים חצי הבלילה למחבת מוכנה. מערבולת חצי רוטב חמוציות על הבלילה.
יוצקים את הבלילה הנותרת על רוטב החמוציות, ולאחר מכן מערבלים את רוטב החמוציות הנותר על הבלילה.
אופים במשך 50 עד 55 דקות, עד חום זהוב על גבי.
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך כ -15 דקות, ולאחר מכן להפוך את העוגה על המדף ולתת לו להתקרר לחלוטין.
להעביר את העוגה לצלחת הגשה ולטפטף את הזיגוג על העוגה מקורר. העוגה תשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.קרם Frache2 כוסות (480 מ " ל) שמנת כבדה2 כפות
שלב את השמנת הכבדה עם החמאה, לכסות בחוזקה, ולתת לשבת בטמפרטורת החדר (בחדר חם) לפחות 8 שעות. מערבבים את התערובת - זה צריך להיות עבה וקרם. אם זה לא התעבה לחלוטין, לכסות את התערובת שוב ולתת לו לשבת במקום חם עוד 2 עד 3 שעות ולבדוק את זה שוב. כאשר יש לו עקביות יפה, עבה, זה ישמור במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות.פירות יער שלמים-רוטב חמוציות 12 אונקיות (340 גרם) cranberries3 טרי/4 כוס (180 מ " ל) מים 2 / 3 כוס (147 גרם) סוכר חום 1 / 3 כוס (70 גרם) סוכר מגורען 1 / 4 כפית מלח
בסיר בינוני מעל חום בינוני-גבוה, לשלב את החמוציות עם המים, סוכר חום, סוכר מגורען, ומלח ומבשלים במשך כ 15 דקות (לאחר כ 10 דקות, להסיר כ 1 כף של הנוזל עבור זיגוג חמוציות), או עד הרוטב התעבה ורוב הנוזל מופחת.
תן לרוטב להתקרר לחלוטין לפני השימוש בו בעוגה. הרוטב שומר במיכל אטום במקרר עד 3 ימים.גביע glaze1 חמוציות (93 גרם) סוכר 1 / 2 כפית מיץ שקדים טהור extract1 כף מיץ חמוציות (שמורות להכנת רוטב חמוציות)
מערבבים את הסוכר של ממתקים, תמצית שקדים, ומיץ חמוציות בקערה קטנה עד חלקה.Reprinted עם אישור של כרוניקל ספרים מן העוגה פשוטה: מתכונים עוגות בסגנון Bundt מן שוקולד מריר קלאסי לימון בזיליקום חושני על ידי כריסטי מתיסון