חזה עגל ממולא מצות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 453 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. אם יש לך פפריקה, שמן צמחי, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו חזה הודו ממולא במצות ושומר, חזה עגל ממולא צלוי, ו צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בצל, גזר וסלרי בשמן בסיר כבד רחב 3 1/2-עד 5 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים חום, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בעוד ירקות מבשלים, לשים מצות במסננת ולרוץ מתחת למים חמים עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מצות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
הסר סיר מחום ולהעביר מחצית הירקות לקערה. ירקות קרים בקערה 5 דקות, ולאחר מכן מערבבים במצות, פטרוזיליה, ביצה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מצות
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לקצץ כמה שיותר עודף שומן ככל האפשר מן העגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
חותכים כיס גדול בשד עגל: החל במרכז הצד העבה ביותר, מכניסים סכין גדולה אופקית וחותכים למרכז העגל באופן שווה ככל האפשר, ומשאירים גבול 1 אינץ ' על 3 צדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
בצל פירה, שום, שמן, פפריקה, מלח ופלפל במעבד מזון או בבלנדר. שים חזה עגל על קרש חיתוך ולשפשף בתוך הכיס עם 2 כפות פירה. למלא כיס באופן רופף עם מלית מצות, משאיר גבול 1 אינץ ' בצד לחתוך. כיס תפירה סגור עם מחט שטיח ומחרוזת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
מצות
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
חוט קצבים
קרש חיתוך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
בשר עגל יבש ומשפשף את שני הצדדים עם שאריות פירה. שים עלי קורנית על ירקות שנותרו בסיר, ואז למעלה עם עגל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מכסים את הסיר במכסה ובצלייה באמצע התנור עד שהבשר רך מאוד, 3 עד 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
העברת עגל עם מרית מתכת רחבה ללוח חיתוך נקי ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
תשליך את זרעי הקורנית ותעביר כל שומן מהרוטב. להשליך מחרוזת, ולאחר מכן לחתוך עגל על פני התבואה לפרוסות בעובי 1 אינץ ' ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
1
* עגל משפר את הטעם אם מטוגן 2 ימים קדימה. קריר ברוטב, חשוף, ואז צונן, משטח מכוסה בנייר קלף או נייר שעווה וסיר מכוסה במכסה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר כל שומן מוצק לפני reheating. חותכים בשר קר על פני התבואה ומחממים בתנור עם רוטב במחבת אפייה רדודה, מכוסה, 45 דקות.