מק וגבינה ביתית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו מק וגבינה ביתית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל של 540 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.06 דולר למנה. גשו לסופר וקנו חמאה, רוטב ווסטרשייר, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, מק וגבינה טבעוניים, ו שלושה מק גבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350*. מבשלים מקרוני לפי הוראות החבילה לאל דנטה.
בינתיים, בסיר גדול, מחממים חמאה על אש בינונית. מערבבים פנימה קמח, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת חלקה; מקציפים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד להסמכה.
הפחיתו את החום. מערבבים 3 כוסות גבינה ורוטב ווסטרשייר עד שהגבינה נמסה.
מסננים מקרוני; מערבבים לרוטב.
מעבירים ל -10 אינץ ' משומן. מחבת אטומה לתנור.
אופים, חשופים, 20 דקות. למעלה עם הגבינה הנותרת; מפזרים פפריקה.
אופים 5-10 דקות יותר או עד מבעבע וגבינה נמסה.