מק ושני גבינות עם שאלוט בקרמל
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: שאלוט מקורמל, שאלוט מקורמל, ו תירס מקורמל עם שאלוט.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. חמאה 11x7x2-צלחת אפייה inchglass. להמיס 3 כפות חמאה מחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שאלוט; מפזרים מלח ופלפל.מכסים ומבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.להפחית חום בינוני. לבשל, מכוסה, עד שאלוט הם חום עמוק, ערבוב לעתים קרובות, על 6 דקות.
בינתיים, לבשל מקרוני גדולמאכל מים מלוחים רותחים untiljust רך אבל עדיין המשרד לנשוך, stirringoccasionally; לנקז היטב. מחבת מילואים.להביא חצי וחצי רוטב חם tosimmer באותו סיר על אש בינונית.לזרוק גבינת צ ' דר וקמח במדיומבול למעיל; להוסיף חצי תערובת.
להקציף עד שהרוטב הוא חלק ופשוט לחזורכדי להתבשל, על 2 דקות.
מערבבים בפסטה.מתבלים במלח ופלפל.
מורחים תערובת פסטה בצלחת מוכנה.למעלה עם שאלוט, ואז גבינת עיזים.
אופים עד מחומם דרך, כ 15 דקות.