קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

מקלות לחם מוט וסליל

מקלות לחם מוט וסליל
מקלות לחם עם מוט וסליל עשויים להיות בדיוק המתאבנים שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 225 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. תמורת 72 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם חמאה, גבינת פרמזן, שומשום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין את זה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מקלות לחם עטופים בבייקון , מזון טבעי לתינוקות: מקלות לחם כרובית , ומרק שעועית לבנה ושום עם תרד וטוסט פרושוטו פריך ורוזמרין-שום .

הוראות

1
מפרידים בצק ללחמניות; לשים שישה בצד. לפרוק את הלחמניות שנותרו; מסובבים כל אחד מהם כדי ליצור 14 אינץ'. חֶבֶל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
מניחים חבלים במרחק של 4 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים למוטות.
ציוד שתשתמש בו
2 פלפלי ג'לפנו גדולים, זרעים וקצוצים, להגשה2 פלפלי ג'לפנו גדולים, זרעים וקצוצים, להגשה
3
עבור סלילים, הנח גליל מפותל במרחק של 1-1/2 אינץ' מקצה המוט, כשהקצה המפותל נוגע במוט. צובטים מוט ובצק סליל יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
שלבו חמאה ומלח שום; להבריש מעל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויטוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלוי
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
5
מפזרים גבינת פרמזן ושומשום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
6
אופים ב-375 מעלות למשך 12-14 דקות או עד להזהבה. מצננים מעט; מוציאים בזהירות מהמחבתות.
ציוד שתשתמש בו
גבעולים עלי טימיןגבעולים עלי טימין