מקלות לחם שומר ושום
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מקלות לחם שומר, שומר מעווה ומקלות לחם מלוחים גסים, ו מקלות לחם שום.
הוראות
מחממים שמן במחבת קטנה ולא דביקה מעל חום בינוני.
מוסיפים שומר, פלפל ושום; לטגן 1 דקה.
פרוס בצק מקל לחם (לא נפרד למקלות לחם). החל ממרכז הבצק, מורחים תערובת שומר על פני מחצית הקצה הקצר של הבצק, לוחצים בעדינות. מקפלים את החצי השני של הבצק על תערובת שומר, צובט מסתיים יחד כדי לאטום.
חותכים בצק לאורך ניקובים כדי ליצור 8 מקלות לחם. סובב כל מקל לחם מקופל, והנח על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול.
אופים מקלות לחם ב 350 במשך 18 דקות או עד מקלות לחם זהובים.