קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

מקלות לחם שומר ושום

מקלות לחם שומר ושום
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מקלות לחם שומר, שומר מעווה ומקלות לחם מלוחים גסים, ו מקלות לחם שום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים שמן במחבת קטנה ולא דביקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים שומר, פלפל ושום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שומרשומר
שוםשום
פלפלפלפל
4
הסר מהחום, ולהניח בצד.
5
פרוס בצק מקל לחם (לא נפרד למקלות לחם). החל ממרכז הבצק, מורחים תערובת שומר על פני מחצית הקצה הקצר של הבצק, לוחצים בעדינות. מקפלים את החצי השני של הבצק על תערובת שומר, צובט מסתיים יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק מקל לחםבצק מקל לחם
שומרשומר
מורחיםמורחים
בצקבצק
6
חותכים בצק לאורך ניקובים כדי ליצור 8 מקלות לחם. סובב כל מקל לחם מקופל, והנח על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים מקלות לחם ב 350 במשך 18 דקות או עד מקלות לחם זהובים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור